U zajedničkoj organizaciji, Attack i Trip To Zion dovode bend Dubzilla iz Slovenije na zagrebački Seasplash launch party u Akc Medika!

Zagrebački Seasplash launch party održat će se ovoga petka, 27. lipnja u Akc Medika. U zajedničkoj organizaciji, Attack i Trip To Zion dovode bend Dubzilla iz Slovenije pa tako uz spomenuti bend nastupaju i Homegrown Sound, Dubok LoopJunkies, Low Frequency, S!nek i Jan Becele.

Dubzilla je slovenski sastav koji miješa dub reggae zvuk s elektronikom, rockom, hip hopom, post rockom i tradicionalnom narodnom glazbom. Svoj prvi album Dubzilla su izdali 2011. za izdavačku kuću ljubljanskog Radio Študenta. Na Seasplashu smo ih imali prilike gledati čak dva puta, a na zagrebački Seasplash festival launch party dolaze predstaviti svoj drugi album ‘Dub Naturalis’ izdan za istog izdavača.

Na 12. Seasplashu, jednom od najdugovječnijih domaćih festivala, koji se ove godine održava od 17. do 21. srpnja, nastupit će Asian Dub Foundation, Brain Damage meets Vibronics, Gentleman’s Dub Club, Bad Copy, Abassi Hi Power, Kandžija i Gole žene, Brain Holidays, Jamalski feat Jah Billah, Egoless i brojni drugi strani i domaći izvođači i soundsystemi…

Prlikom kupnje ulaznice za launch party posjetitelji ulaze u bubanj za izvlačenje u kojem mogu osvojiti dvije ulaznice za 12. Seasplash festival, a iste će na blagajni biti dostupne po povoljnijoj cijeni od 250,00 kuna.

Za više informacija o Seasplash festivalu posjetite: www.seasplash-festival.com

Dijelimo vam 2×1 upad za Seasplash launch party u AKC Medika. Lajkajte članak te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika/ca upada proglasit ćemo na dan održavanja samog događaja u popodnevnim satima.

6 KOMENTARI

  • Čestitamo, osvojio si ulaz na večerašnji Seasplash launch party!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

  • Čestitamo, osvojila si ulaz na večerašnji Seasplash launch party!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.