Program We Love u klubu Space na Ibizi traje već 16 godina, a jedan od rezidenta koji je svirao na otvaranju bio je i Sasha, koji je danas jedno od vodećih imena elektronske scene. Vraća se u Space i to nedjeljom na We Love Sundays At Space.

Prošle godine njegov nastup na Terrace flooru bio je jedan od najupečatljivijih trenutaka sezone u Space, a ove se godine, vlasnik hvaljenog prošlogodišnjeg albuma Invol<3r, vraća se u Space s 4 Last Night On Earth večeri na We Love Sundays At Space.

‘Space je uvijek bio moj dom na Ibizi, i s kojim sam najpovezaniji. Jedva čekam vratiti se tamo s LNOE večerima. Velika mi je čast biti pozvan da budem domaćin na We Love nedjeljama i što imamo priliku svirati i na terasi i u klubu. Ne mogu biti zadovoljniji s ekipom koja će svirati samnom ovog ljeta. Jedva čekam da počnemo.‘, pojasnio je Sasha.

Last Night… večeri održat će se u lipnju i srpnju na Terrace flooru, a u kolovozu i rujnu unutar kluba. Na svakoj večeri, uz Sashu će zasvirati neka od veodećih imena elektronske scene – SCUBA, FRITZ KALKBRENNER, MAGDA, HEIDI, JULIO BASHMORE, CATZ N DOGZ i DUSKY.

U mogućnosti smo vam srediti neke upade, pa ako baš planirate na Ibizu i posjetit jednu od ovih večeri, slobodno nam se javite, pa ćemo nešto iskombinirat.

We_Love_Logo 2014

Comments are closed.