Rob Hes
Rob Hes | Foto: Facebook

Nizozemac Rob Hes glavni je gost prvog izdanja trostrukog glazbenog Becks’perience druženje koji u Banja Luci organizira eXposure team!

Ranije smo pisali kako će, u rujnu, studenom i prosincu, banjalučki eXposure team organizirati tri sjajna Becks’perience partyja, na kojima će ugostiti neke od najblistavijih DJ zvijezda današnjice. Prvi party je na redu u subotu, 17. rujna, kada im u goste  u DKC Incel, dolazi Nizozemac Rob Hes, čiji se zvuk može opisati kao sirov, energičan, ali istovremeno veoma muzikalan.

Rob je jedan od onih umjetnika čiji rad odmah prepoznate, bez trikova i suvišnog uvjeravanja. Ovaj mladi i izuzetno talentirani Nizozemac tek odnedavno privlači veliku pažnju svjetske techno scene, ali nikako se nemože reći da je nov u ovom poslu. Multitalentirani DJ i producent ima više od 10 godina iskustva u studiju i bezbroj izdanja pod različitim pseudonimima.

Rob je svakako jedan od muzičkih dijamanata koji je predugo ostao skriven od očiju šire javnosti. Ipak, i tome je došao kraj. Njegova novija izdanja nose etikete uglednih izdavačkih kuća, među kojima su “SCI + TEC” (Dubfire), “Tronic” (Christian Smith), slavni “Bedrock”, kao i “Ovum” (Josh Wink).

Valja napomenuti kako svako naredno izdanje Roba Hesa donosi mu sve više zaslužene pažnje, stoga ne propustite njegov premijerni nastup u Banja Luci, na velikom eXposure partyju gdje će mu društvo za pultom praviti tuzlanski DJ i producent Borg te domaća podrška koju čine Alexander G, Sega i Torby Jay. 

Više informacija potražite na službenoj eXposure Facebook stranici.