Prvi promotivni party Bačvice Beach festivala pod nazivom Road 2 Bačvice Beach Festival dogoditi će se u srijedu 30.4. u trogirskom klubu F1.

Tom prilikom u trogirskom F1 klubu nastupaju: Pero Fullhouse, Edy C, Silvio Hrabar, Okac, Jolly Joke, Galinac Galinac i Tome R. Ulaznica do 01h je 20 kn, a poslije 40 kn. Svaka 20 kupljena ulaznica dobija gratis festivalsku ulaznicu!

Ukoliko želite besplatno na BBF promo party u trogirskom F1 klubu, lajkajte članak i u komentar ispod članka ostavite vaša imena i prezimena. Nekoliko vas objavit ćemo na dan održavanja eventa tokom dana!

bacvice_cover_ues_

Bačvice Beach Festival – najmokriji festival na Jadranu je već u svom prvom jednodnevnom izdanju privukao više od 7000 posjetitelja koji su uživali u omiljenoj glazbi uz ples u pijesku i pličini Bačvica.

Ovogodišnje izdanje širi se na dvije noći s još većim dj zvijezdama. Prva i druga objava headlinera donijele su za prvu noć, 1.8., britaskog techno barona Dave Clarkea dok je druga večer rezervirana za britanski breakbeat electro superstar dvojac Stanton Warriors.  Treća objava izvođača očekuje se početkom srpnja.  Očekuje sa najmanje 10 000 partijanera iz cijele Europe.

U poplavi raznih festivala po našj obali BBF se ističe jednom od najegzotičnijih lokacija, energičnih izvođača koji se savršeno uklapaju u ljetni “đir” kao i vrlo pristupačnoj cijeni koja je i do 70 % niža od konkurencije. Ulaznice po zaista povoljnoj cijeni od 119 kn mogu se za sada nabaviti online kao i u njihovim poslovnicama širom Hrvatske. Popis poslovnica na: www.entrio.hr/outlets