Prva obljetnica Technology partyja na dva floora zagrebačkog kluba Aquarius, u goste dovodi dva čuvena top techno producenta, Mike Humphriesa i Ritzi Leeja.

Prva obljetnica Technology partyja na dva floora održat će se 21. ožujka u zagrebačkom klubu Aquarius. Kao posebna delicija ove proslave servira se dvostruko strano gostovanje: Mike Humphries i Ritzi Lee na Rewind flooru, dok će na Fast forward techno flooru dinamiku večeri diktirati omiljeni zagrebački DJ-i Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero, kojima će ovo biti prvi nastup na Technologyju. Uvod i odjavu partya režiraju rezidenti Nitro, Royal Assassin i Mario Novak.

Mike Humphries i Ritzi Lee dva su čuvena top producenta, čija izdanja redovno ulaze u setove techno kraljeva kao što su Dave Clarke, Ben Sims, Bas Mooy i Marcel Fengler. Na svima znanog majstora Mikea ne moramo trošiti riječi, pošto čovjek gradi povijest na vrhu techno scene još od početka 90-ih. DJ Ritzi Lee a.k.a. Steve Liem je favorit publike na najvećim techno festivalima kao što su Awakenings u Nizozemskoj i Aquasella u Španjolskoj, a njegova izuzetno dinamična i originalna produkcija zacrtava buduće smjerove na globalnoj plesnoj sceni.

Na Rewind flooru se miksa visokooktanski cocktail nove i stare produkcije, jer gosti pripremaju izbor njima najdražih traka, dok na Fast Forward flooru vlada najsvježija cutting edge produkcija. Isplanirajte izlazak s ekipom i uzmite prije ponoći povoljniju ulaznicu po 50 kuna (nakon je 70kn), s kojom sudjelujete i u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti ulaznice za ovogodišnje izdanje Bačvice Beach Festivala na kojem gostuje Dave Clarke!

UES Mag dijeli 2×1 upad za godišnjicu Technology programa, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, odgovoriti na pitanje: Od kuda dolaze Mike Humphries i Ritzi Lee? Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja eventa!

Ovo je događaj o kojem s razlogom svi bruje, pa si nemojte dozvoliti da vam drugi pričaju kako su slavili s Technology timom. Vidimo se u Aquariusu!