Energetica
Energetica

U riječkom klubu Crkva ovoga će vikenda organizacija Energetica, za čije je pokretanje zaslužan DJ Ogi, proslaviti 21. godišnjicu rada i postojanja povodom čega u goste dolaze renomirani češki DJ-i Nancy i Phil Albedo!

Energetica je jedan od najdugovječnijih riječkih party projekta koji djeluje pod vodstvom DJ Ogija. Radijske emisije, sama udruga, open air partiji, festivali te klupske večeri samo su neki od projekata u čijem potpisu piše ime Energetica tijekom 21. godine postojanja.

Ovaj rođendan proslavit će u subotu, 15. listopada, uz gostovanje dvoje renomiranih čeških DJ-a, DJane Nancy iz Praga i DJ Phil Albedo iz Pohorelica, te domaćih snaga: DJ Ogi, Intruder, Nias i Rene. Početak je u 23 sata uz ulaz od 40kn. Upade ulovite pri dnu!

Phil Albedo svira vozajući progresivni techno koji kombinira sa drugim stilovima elektronske glazbe. Na sceni je 10 godina. Čest je gost festivala i klubskih događanja diljem Češke, Slovačke, Austrije, Slovenie, a svirao je i na jednim od največih festivala kao što su Boby Centrum, Fleda, Fabrik, Paladium, Storm Club, Soho. Osim DJinga, Phil se bavi i organizacijom Techno partija, a njegov poznati brand se zove Rush Hour koji je ugostio velika imena poput Tom Hades, Marko Nastic, A. Paul, Industrialyzer itd.

Nancy dolazi iz Praga. Svira tvrdi mračni energični techno. Ona je nova nada Češke techno scene što potvrđuju njezini zapaženi nastupi na velikim klubskim partijima i festivalima kao što su Beats For Love, Festia Open Air, Air Festival – Sun Park, Arena Festival, Warm up Festival Svojsice, Perpetual Extract records, Hard Core Operation. Vodi i vlastiti program Techno Bazinga.

Više o samome programu pratite na službenoj Facebook stranici, kao i u Facebook eventu!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime te odgovoriti na pitanje Koliko godina slavi Energetica? Slučajnim odabirom, u subotu 15. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.