Prošlo je tek 2 dana otkad je poznata producentica i DJ-ica Maya Jane Coles najavila izlazak EP-a na kojem su neke od njenijih ranijih izdanja remiksirali Bonobo, Dark Sky i Kowton, a sada je najavljeno i deluxe izdanje albuma ‘Comfort’.

2011. godine za etiketu Hypercolour izašao je EP od 4 stvari Don’t Put Me in Your Box od onda relativno nepoznate Maye Jane Coles, koja je do danas ostvarila veliki uspjeh, brojne gaže i svjetski poznati renome. Hypercolour je odlučio reizdati ovo izdanje Don’t Put Me in Your Box (The Remixes).

Bonobo uzvaraća remiks (Maya je remiksirala njegovu stvar ‘First Fire’) na stvari “Something in the Air”, kao i Dark Sky, a remiks “Parallel Worlds” primio se Kowton. Izdanje bi trebalo izaći 24. veljače na vinilu, a digitalno izdanje uslijedit će 17. ožujka.

MJC-remixes
Njen prošlogodišnji album ‘Comfort’ po mnogim medijima uvršten je među najbolja izdanja 2013. godine, kao i njen Essential mix, te njen set s Ibize među 10 najboljih, pa bi 2013. godina mogla biti i njena najbolja dosad.

24. ožujka bi trebalo izaći njeno deluxe izdanje debut albuma ‘Comfort’, kao vinil i u digitalnom obliku, a trebalo bi sadržavati čak 5 novih stvari. Izaći će za njen I/AM/ME label, a jednu od novih produkcija, pjesmu ‘Stand Still’, već sada možemo poslušati.