Pisali smo vam o početku prijava za ovogodišnje izdanje RBMA-a u Tokyu, a o čemu se točno radi moći ćete čuti na RBMA Sessionu zakazanom za prvi dan ožujka s Romanom Flugelom kao glavnim predavačem i gostom večernjeg tuluma u Sirupu…

Red Bull Music Academy osim mladih talenata okuplja i najveće majstore glazbenog zanata koji svoja znanja prenose mlađim generacijama. Kako to na Akademiji izgleda možete iz prve ruke doživjeti 1. ožujka u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa, gdje će vas od 17 sati o svemu interesirati Roman Flügel, producent, DJ i suosnivač izdavačke kuće Ongaku/Klang/Playhouse.

Roman će okupljenima održati usmeno predavanje s glazbenom notom, a istoga dana u klubu Sirup od 1 sat iza ponoći čeka nas prava elektronska poslastica iza koje, uz Romana, stoje Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero i Sergej Snooze (ulaz za članove kluba 40kn, u pretprodaji 50, na ulazu 60kn).

Prijave za Red Bull Music Academy u Tokiju su u tijeku i traju do 18. ožujka. Više informacija na apply.redbullmusicacademy.com.

Comments are closed.