Nakon dva odlična gostovanja u Mikseru, zadnji R.A.W. ove sezone održat će se u Mastersu, a već sljedećeg dana u istome klubu pod dirigentskom palicom Žive muzike nastupa washingtonski producent i DJ Ital.

Zadnji ovosezonski R.A.W. održat će se ovoga petka, 27. lipnja u Mastersu kad će se rezidentima Basti i Jakovu Kolbasu za DJ pultom pridružiti nova članica crewa Maja Pa koju godinama srećemo po zagrebačkim underground eventima elektronske glazbe, a od nedavno sve češće nalazimo i njeno ime na flyerima. U njenoj selekciji možemo čuti techno, dub techno, acid, acid house, electro, deep house…

Prvi veći nastup Maja je imala na CFSN ANNY ove godine u Mikseru, a do sad je puštala i u Funku, Vipu, Frendovoj Sobi, Deep’n’Out programu u Das Hausu, Kantini.Sirup te smo ju često mogli slušati i na afterima. Upravo na jednom od aftera rodila se i ideja njenog pridruživanja R.A.W. crewu.

Sljedećeg dana, u subotu 28. lipnjaŽiva muzika priprema posljednji ‘summer jam party’ kojeg će obilježiti gostovanje washingtonskog DJ-a Itala, a uz njega, tu je i domaći vinil DJ Mimi iz Ekstrakta i mlade DJ snage LucijaPudlica.

Čudni su putevi do housea i techna! Danas poznat pod aliasom ITAL, Daniel Martin-McCormick glazbenu je karijeru počeo u bučnim bendovima Black Eyes i Mi Ami, da bi počeo sve više eksperimentirati s elektronskom glazbom te preko projekta Sex Worker konačno došao do aktualnog, deliričnog plesnog zvuka. S razvojem zvuka došao je i prijelaz sa autsajderske losanđeleske etikete 100% Silk do cijenjene britanske izdavačke kuće Planet Mu Records. Godine djelovanja na DIY sceni ostavile su traga pa Italova glazba donosi prilično originalan pristup klasičnom houseu i technu, poigravanje s klišejima i izvrtanje klupskih dogmi. Očekuje nas izuzetno plesni hibrid DJ seta i live nastupa s energičnom i mjestimično sirovom glazbom. Sunčani zvukovi, ritmični vokalni loopovi, uvrnute teksture i valoviti akordi čine savršenu zvučnu kulisu za pravi ljetni summer jam partij!

Cijena ulaza na R.A.W. party u petak iznosi 20/40 kuna, dok cijena ulaza sa subotnji party u organizaciji Žive Muzike iznosi 50 kuna. Mi vam dijelimo 2×1 upad za obe večeri. Lajkajte članak te u komentaru ispod članka, uz vlastito ime i prezime, navedite na koji bi dan htijeli ići u Masters. Sretne dobitnike/ce upada proglasit ćemo u petak, 27. lipnja, u popodnevnim satima.

18 KOMENTARI

  • Čestitamo, osvojio si ulaz na subotnji Živa Muzika party u Mastersu!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

  • Čestitamo, osvojio si ulaz na R.A.W. večer u Mastersu!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti @uesmag:disqus! 😉

  • Čestitamo, osvojila si ulaz na R.A.W. večer u Mastersu!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

  • Čestitamo, osvojila si ulaz na subotnji Živa Muzika party u Mastersu!
   Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice.
   Dobar provod želi ti UESMag! 😉

Comments are closed.