Nakon zajedničkog debut nastupa na We Are FSTVL, projekt sastavljen od dvojice poznatih producenata/DJ-a i pjevačice Anabel Englund, koju smo upoznali preko velikog hita ‘Electricity’, uskoro objavljuje svoje prvo EP izdanje, najavljeno i spotom za najavnu stvar Ghost in the System.

‘Ghost in the system’ EP najavljen je istoimenim singlom i spotom, a izaći će 1. prosinca za poznatu etiketu Jamiea Jonesa i Leea Fossa Hot Creations.

Pleasure State 1Ako ste imalo u elektronici, gotovo da je nemoguće da protekle godine niste čuli izvanredan vokal Anabel Englund, bilo na nekom od hrvatskih ljetnih festivala, bilo da ste lutali Ibizom, ili klubirali Londonom. Kad nju spojite s odličnim produkcijskim sposobnostima talentima poznatog Leea Fossa i MK-a, dobije se odličan EP, nadopunjen remiksom za ‘Electricity’, i to ni manje ni više od Carla Craiga, koji donosi čak 12 minuta remiksa. Osim spomenute dvije trake, na EP-u se nalazi i ’Subject Matter’, traka nastala pod jakim utjecajem hip hop-a.

Pleasure State dolazi kao nastavak zajedničkih talenata i međusobne kemije ovih triju individualaca, kako bi nastavili stvarati melodičan house, započet zajedničkom suradnjom na ‘Electricity’.