Novi festival na Jadranu, Adriatic Perception Festival u svojem prvom izdanju, kroz dvije noći i dva dana, nudi čisti spoj prirode i glazbe te odmora i zabave.

Adriatic Perception festival predstavlja svoje prvo izdanje koje će se održati 18. i 19. srpnja u uvali Velika Duba u Živogošću. Osim dva dana i dvije noći neprekidne zabave, ovaj festival nudi čisti spoj prirode i glazbe te odmora i zabave. Headlineri koji su potvrdili dolazak su Oxia i Hollen, a uz njih će kroz dva dana nastupiti i preko 30 DJ -eva iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, na malom i velikom stageu.

 

Lokacija festivala nalazi se u uvali s predivnom plažom, netaknutom prirodom, maslinama, prostorom za kampiranje, chill zonom i kao najvažnije – uvala je izolirana od naseljenih mjesta. Ulaznice za festival možete kupiti putem Entrio sustava po cijeni od 80kn.

Dijelimo vam 2×1 festivalsku ulaznicu! Lajkajte/Twitajte članak te u komentaru ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika/ca proglasit ćemo slučajnim odabirom u petak, 11. srpnja, u jutranjim satima.

adriatic_perception_festival_2014_cover

9 KOMENTARI

Comments are closed.