Halloween
Astralis Halloween

ESAA Association povodom Noći vještica predstavlja već tradicionalni “Halloween” party u brodskoj diskoteci Valinor, a ovog puta u goste dovode producenta i DJ-a Seraphima Codexa također poznatog pod imenom Shane 54!

Seraphim Codex, koji će ovoga petka, 31. listopada, stati za DJ pult diskoteke Valinor, je osnivač programa Euphoria te u svoje vrijeme rezident legendarnog programa Perfection, a nastupao je i na Future Shocku još 1994. godine. Pobjednik je hrvatskog i finalist svjetskog Heineken Thirst Studia 2007. Osim što je u Los Angelesu producirao s BT-jem, tu i tamo izdaje za poznate i manje poznate labele. Njegova produkcija je snažna, tematska i puna emocija. I nakon skoro 5 godina ponovo dolazi u Slavonski Brod.

Podršku iza pulta mu radi lokalna ekipa: Jaxx Pot, Danijel Boban i Marko Delina. Početak je u 22 sata, a ulaz 20kn do ponoći te 30kn nakon. Mi imamo upade!

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 31. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

4 KOMENTARI

    • Čestitamo Tomislav, osvojio si upad za večerašnji Halloween party! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti vražji provod! 😉

    • Čestitamo Sanela, osvojila si upad za večerašnji Halloween party! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti vražji provod! 😉

Comments are closed.