Astralis
Astralis

Nakon spektakularne šesnaeste godišnjice Astralisa te nošeni odličnim reakcijama publike na jubilarni 16 – DJ team, osnivači i rezidenti Ludvig i Go Cut odredili su novi datum i novi prostor za novi nezaboravan Astralis party u sklopu kojeg Go Cut i Kodra promoviraju svoj novi singl “Egzorcizamus te” !

Kodra, Go Cut, Ludvig & Yvann u subotu, 24. svibnja, u DEPO klubu pripremaju nova glazbena putovanja do svemira i natrag, oslobađaju pozitivnu energiju, tjeraju zle duhove i iscjeljuju visokim BPMima i energičnim setovima! Cijena ulaznice za Astralis – Egzorcizam iznosi 40kn u pretprodaji u sustavu Eventim. S obzirom na dobru posjećenost prošlog izdanja Astralis večeri, preporučamo vam da osigurate ulaznice na vrijeme!

Dj Go Cut & Kodra u sklopu ove Astralis večeri predstavljaju svoj novi singl – „Egzorcizamus te“. Live preview je izveden na šesnaestoj godišnjici, a finalni master potpisuje član trenutno vrlo traženog psy acta – Angel Zdravkovski iz Spirit Architecta. Singl izlazi krajem svibnja na Psycro rec. koji je već objavio par izdanja domaćih autora Kodre, Koorija i Go Cuta, te se za 2014. priprema još kvalitetnih psy trance izdanja i suradnji s domaćim i inozemnim autorima.

[quote_box_center]Go Cut je došao u studio sav neispavan nakon što je cijelu noć sanjao neke demone: iscjeljenje glazbom se činilo kao jedno riješenje koje se samo nametnulo![/quote_box_center] – otkriva nam Kodra od kud im inspiracija za sam singl, a Go Cut nadodaje:

[quote_box_center]Vidim da su neki ozbiljno shvatili stvar „Egzorcizamus te “ i čak sam dobio komentare da se boje doći na party!? Hahaha, netko ima zločeste demone u sebi i mislim da je sljedeći Astralis pravo mjesto da ih istjeramo van![/quote_box_center]

Kodra je sve traženiji makedonski producent koji osvaja hrvatsku scenu svojim DJ nastupima, a svojim temperamentom, energičnim setovima i kvalitetnom autorskom glazbom osvaja brojne partyje u Meksiku, Tenerifama, Poljskoj, Francuskoj, Makedoniji, te dobiva poziv na Astralis kao perspektivan umjetnik i izvođač. 2012. objavljuje svoj prvi EP “Natural Experience” za Psycro records. Glazbenu suradnju ostvaruje sbrojnim priznatim artistima svjetske progressive trance scene kao što su Juggler, Spirit Architect, Dual Core, a uskoro se očekuje i EP s Insigniom, te novi singl sa DJ Go Cutom.

Ukoliko želite besplatno na Astralis – Egzorcizam, lajkajte članak te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika/ca upada proglasit ćemo na dan održavanja događaja u 17 sati.