Nakon prve godine rada na novoj adresi, klub Sirup kreće u novu klupsku sezonu i otvara svoja vrata u utorak 7. listopada i to u preuređenom prostoru – osvježenog ruha i poboljšane infrastrukture!

Glavni gost otvorenja je Serge, kultna figura nizozemske scene, vlasnik još kultnijeg Clone Recordsa

Serge i Clone spadaju među ključne faktore za razvoj elektronske scene u Nizozemskoj, otprilike kao i primjerice Tresor u Njemačkoj, F Communication u Francuskoj ili Fabric u Engleskoj. Serge je Clone pokrenuo davne 1993. i do danas ga razvio, kako u izdavaštvu i glazbenu distribuciju, tako i u booking agenciju i glazbenu organizaciju. Svojim inovativnim pristupom prema klasičnom Chicago houseu, Detroit technu, electru i italo-discu, krajem 90-ih razvalio je svijet elektroničke glazbe izdanjima ADULT-a, Aldena Tyrella, Legowelta, Duplexa ili Putsch ’79, a postao je i matična kuća Geralda Donalda, lika koji se krije iza projekata Drexciya, Dopplereffekt i Der Zyklus.

Na partiju otvorenja uz Sergea će nastupati i lokalna podrška – Sergej Snooze, Arsen Pavešić i Pytzek, odnosno nekadašnji Sirupov core team. Početak je u ponoć, a ulaz je 50kn. Kompletnu najavu pročitajte ovdje.

Već prvog vikenda nakon same večeri i partija otvorenja očekuju vas programi Blender te Subota u Sirupu.

“Ljubav prema glazbi i entuzijazam koji iz te ljubavi proizlazi najsnažniji je zajednički nazivnik svih sastojaka koje ovoga puta ubacujemo u Blender. Svaki sastojak sluša kako diše globalni zvuk koji ga čini specifičnim, kreirajući ga i korigirajući ga, u Blender ubacuje sebe. Svaki sastojak sluša kako diše drugi sastojak te u Blender ubacuje onaj dio sebe koji ga s drugim sastojcima čini dijelom smislene cjeline, glazbene priče i jedinstvenog iskustva slušatelja/plesača.” – riječi su kojima vas se poziva u petak, 10. listopada na Blender party na kojem će za glazbu biti zaduženi: Dodo, Emir, Lucija, InChoon i After Neven. Početak je već u 21 sat, a ulaz je 30kn.

Prva radna subota u Sirupu, 11. listopada, u znaku je provjerenih domaćih DJ snaga, a prema prva dva imena, možemo reći da je ovo i svojevrsna repriza lanjskog otvorenja kluba. Marijan Felver i Jan Kinčl Zero, u čije vještine ne sumnjamo, naći će se i ovaj put za Sirupovim pultom na samom startu sezone, a pored njih i uvijek inovativnan i zanimljiv Iggy Dub. Večer otvara tajanstveni Buraz pa ako se još neki pitaju tko se krije iza ovog osebujnog pseudonima, vrijeme je da otkriju. Početak je u 1 sat iza ponoći, a ulaz je 40kn tokom cijele noći.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za party otvorenja, 2×1 upad za Blender večer te 2×1 upad za subotu u Sirupu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime i party na koji želite ići (Otvorenje, Blender, Subota). Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

13 KOMENTARI

    • Čestitamo Ela, osvojila si ulaz na večerašnje otvaranje Sirupa! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.