Sonus
Sonus predstavlja We Love Sound Zagreb!

Organizatori Sonus festivala, jednog od 10 najboljih svjetskih techno festivala i prvog Hyte eventa u ovom dijelu Europe, za 2 dana održat će prvi party u Zagrebu, točnije u legendarnoj diskoteci – The Best.

Gosti prvog We Love Sound Zagreb eventa iza kojeg stoji Sonus, a koji će se održat 14. listopada, bit će Valentino Kanzyjani, internacionalno poznati slovenski DJ koji dolazi u Zagreb nakon turneje po Južnoj Americi, HYTE eventa u Amnesiji na Ibizi, Sunwaves festivala u Rumunjskoj, brojnih FUSE partyja i ostalih evenata ovog burnog ljeta.

Drugi gost eventa u Bestu bit će gost iz Rumunjske. Barac koji je dobro poznat publici Sonus festivala, a oni koji ga nisu imali prilike čuti, znaju da samo mogu očekivati kvalitetnu glazbu od artista koji je dio poznate rumunjske scene, rame uz rame uz Rhadooa, Praslea, Raresha, Alexandru i ostale.

Domaća podrška bit će Mimi, ime koje se krije iza jednog od najuspješnijih projekata domaće elektronske scene Ekstrakta i redovni izvođač Sonus festivala.

Prodaja karata po cijeni od 70 kn moguća je putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta ili na ulazu u klub The Best po cijeni od 80 kn. Do tada, pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama i to na Facebooku i Istagramu kao i u Facebook eventu.