Iduće godine trebali bi poslušati novi, treći album za poznatog engleskog producenta Jamesa Blakea, koji je po riječima glazbenika skoro pri kraju, no već za 10ak dana možemo poslušati 3 nove trake i jednu poemu.

Kako otkriva Blake, na novom albumu surađivao je i s poznatim američkim producentom Kanyeom Westom, kao i s Justinom Vernonom iz Bon Ivera, a nada se da će ovaj album biti još jedan korak prema naprijed, kao što je i drugi bio prema prvom. Blake također kaže da se više posvetio pisanju pjesama, kao i drugačijem produkcijskom pristupu.

Singl ‘200 Press’ predstavljen je ranije ove godine tijekom Blakeovih redovitih gostovanja na BBC Radiu, a kako i ime nalaže tiskano će biti u samo 200 primjeraka, što je bilo prvotna ideja, no sada, ovo izdanje dobija i svoj digitalni oblik te će izaći za Blakeovu etiketu 1-800 Dinosaur, 8. prosinca.

Osim ovog singla, izdanje će sadržavati još dvije trake, ali i jednu poemu.

Osim ove informacije, valja spomenuti i da je Blake remiksirao poznati hit grupe Gorillaz – Feel Good Inc., pod svojim Harmonimix monikerom. Kako zvuči poslušajte niže.