Southern Soul Festival Montenegro relativno je novi festival koji se održava na crnogorskoj Velikoj Plaži, a koji donosi preko 40 izvođača, i preko 70 sati muzike.

Kad već mi rasturamo što se tiče ljetnih festivala i izvođača, i Crna Gora je odlučila svog ‘konja za utrku’ upotrijebiti za glazbeni festival, koji se u Ulcinju, na plaži Copacabana održava od 26. do 29. lipnja, po drugi put, znači taman prije nego li krene festivalsko ludilo u Tisnom.

Kažemo Tisnom, jer najavljene izvođače poput Gillesa Petersona, Osunladea, Shuya Okinu, Omara Live, moći ćemo čuti i na festivalima u Tisnom, s obzirom da su isti vjerni posjetitelji hrvatske obale posljednjih godina.

Od dosad najavljenih izvođača na SSFM-u su i Lefto, Patrick Forge, Hex Live, Rita Maia, Kyodai Live, a kako će se festival bližiti tako ćemo saznati i još dodatnih izvođača.

ShuyaOkino_01
Prošle je godine nastupio i naš Eddy Ramich (hoće li i ove ostaje nam vidjeti), koji je nakon festivala napisao sljedeće: ‘Ovo je jedan od najobečavajućih festivala koji dolaze. Puno pozitivne vibre, 3 dana neprestane akcije, puno šale i smjeha, a sve povrh odlične mjuze…

Online ulaznice po promotivnoj cijeni od 44 Eura, čiji je broj ograničen, mogu se kupiti u pretprodaji.