Gotovo su svi ljetni festivali (čekamo još FOR, SunceBeat, i dr…) objavili svoj kompletni line up, ili barem većinu izvođača, a jedan od onih u Tisnom, i to drugi po redu, također obećava još jednu odličnu zabavu.

Norman Jay (Good Times), Motor City Drum Ensemble, Prosumer, Awesome Tapes From Africa, samo su neka od imena koja su se pridružila 7. izdanju Electric Elephanta, festivala koji slijedi i veže se na Garden festival u Tisnom, tik do otoka Murtera. Najavljena su još 3 headlinera koja bi se trebali pridružiti spomenutima…

electricelephant2014
EE se održava od 10. do 14. srpnja, a od već spomenutih imena tu su Begin (James Holroyd), Stevie Kotey (Ambassador’s Reception), Man Power, Neil Diablo i Joe’s Bakery, Chez Damier, Horse Meat Disco, FCL, Justin Robertson, Ashley Beedle, Rahaan, Max Essa, The Numero Group, nezaboravni Chris Duckenfield, i mnogi drugi na festivalu koji privlači nešto stariju ekipu, uglavnom svira disko house, i laganiji zvuci, iako Barbarella ne ostaje dužna i nešto bržih ritmova.

Cijene ulaznica su povisoke no znate da i na ovom festivalu imate povoljnije ulaznice ukoliko dolazite s ovih prostora. Sve što vas zanima saznajte na stranicama festivala.