DJ Awards – jedna od najprestižnijih nagradnih svečanosti u elektronskoj glazbenoj industriji održat će se u noći sa 22. na 23. rujna, u poznatom klubu Pacha na Ibizi.

Ovogodišnje izdanje svečane dodjele nagrada “DJ Awards”, 17. je izdanje od 1998. godine, a glasi kao jedno od najdužih te najpouzdanijih po pitanju DJ anketa. Domaćini večeri bit će nitko drugi nego Des Paul i Lucy Horobin, standardna postava svečanosti od samih početaka. U sklopu same svečane dodjele nagrada očekuju vas i nastupi izvođača kao što su Bonobo, Disclosure, Darkside, i ostali.

Potencijalne kategorije i nominacije za 17. izdanje donesene su još u srpnju, a nakon mjeseci strastvenog raspravljanja između stotina glazbenika i istraživanja od strane vodstva organiziranog panela elektronske glazbe, donesene su konačne kategorije i nominacije te je glasovanje moglo započeti. Nakon rekordnog broja zaprimljenih glasova, glasovanje je zatvoreno, a brojanje započelo.

Tako ove godine “DJ Awards” uključuje 11 kategorija: Deep House, Tech House, Electro House, Techno, Trance, Drum & Bass/Dubstep, Newcomer, Electronic Live PerformanceInternational DJ. Također su uvedene dvije nove kategorije, Breakthrough i Electronica, a tu su i 12 posebnih nagrada industrije (Special Industry Awards), koje su izabrane od strane odabranog industrijskog panela. Sve ove nagrade bit će dodijeljene na svečanosti u klubu Pacha na Ibizi.

Za gore spomenute kategorije nominirani su:

DJ-Awards-2014-Ceremony-poster-630x641-600x610

 

Prijenos svečane dodjele nagrada donosi Be-At.Tv, a možete ju pratiti na video playeru u nastavku:

Comments are closed.