Resistance - Ultra Europe

Uključite se u video prijenos uživo s underground RESISTANCE™ pozornice na ovogodišnjem Ultra Europe festivalu i uživajte u nastupu Carla Coxa, Hot Since 82 i mnogih drugih!

Nakon što je zbog orkanske bure otkazan prvi dan Ultra Europe 2016 festivala, s programom se nastavlja u subotu 16. srpnja. Naime, zbog vjetra čija je brzina dosezala 74 kilometara na sat unutar i oko stadiona Poljud, organizatorima nije preostalo ništa drugo osim da otkažu događaj da bi osigurali sigurnost svih posjetitelja. Kako je potvrdio organizator, kada vjetar dosegne brzine iznad 64kilometra na sat, potrebno je odmah obustaviti događanje.

Ultra Europe festival trebao je početi u petak, 15. srpnja nastupima svjetskih superzvijezda kao što su Above & Beyond, Adam Beyer, Alesso, Armin van Buuren, DJ Snake i mnogi drugi, no ipak se nastavlja u subotu 16. srpnja. Za tu priliku Be-At.TV vam donosi video prijenos uživo sa RESISTANCE™ pozornice na kojoj vas očekuju nastupi Carla Coxa, Jona Rundella, Hot Since 82, Nic Fanciullija, Hectora, ali i našeg Pere Fullhouse!

1. Ultra Europe 2016: Resistance Day 2

2. Ultra Europe 2016: Resistance Day 3