Iako se o tome šuška već neko vrijeme, čini se kako je sad definitivno da će se Sharam i Dubfire ponovno spojiti u projekt Deep Dish, kojeg pamtimo po hitu Flashdance i brojnim CDima i kompilacijama.

Dobitnici Grammya za remiks hita pjevačice Dido ‘Thank You’, Sharam Tayebi aka Sharam i Ali Shirazinia, poznatiji kao Dubfire, nakon brojnih naklapanja potvrdili su povratak Deep Disha.

Postavljena je web stranica www.deepdish.com, na kojoj su misteriozno samo postavljeni play i pause gumbići, i odbrojavanje, koje bi računicom trebalo završiti u ožujku (28.), taman za vrijeme održavanja Miami Ultra Festivala.

Deep Dish bili su jedan od najpopularnijih house dua, s nekoliko izdanih CD-a, brojnih singlova i remikseva, kompilacija poput Global Underground Moscow i Toronto, te Renaissance Ibiza mixa, dok se 2006. godine nisu raspali i otiši svatko na svoju stranu. Zanimljivo je da je Dubfire postao (i ostao) jedna od vodećih techno ikona na elektronskoj globalnoj sceni. Ni Sharam nije nestao s lica zemlje, ali ipak nije toliko popularan kao njegov kolega…

Što nam pripremaju ostaje nam vidjeti i čuti…

Comments are closed.