Najavljen je Electronic Beats u Beču, koji će se održati u listopadu, a na kojem će kao glavni headliner nastupiti Kanađanin s londonskom adresom Dan Snaith, koji u zadnje vrijeme mrda plesnim podijima diljem svijeta pod njegovim više klupski orijentiranom projektu Daphni, ali mnogima ipak poznatiji po bendu Caribou.

Njegov nastup prilika je i da čujemo kako zvuči njegov, odnosno njihov šesti studijski album Our Love koji bi krajem godine trebao izaći za Merge/City Slang, a koji dolazi nakon albuma Swim iz 2010. godine. Upravo potonje izdanje zacementiralo je Dana na elektronskoj sceni kao jednog od najkreatvinijih i najboljih producenata današnjice, uz bok producentima poput Bonoba, Four Teta ili Jaara.

Our Love nastavlja istim putem kao i njegova prethodna izdanja, i opisana je kao ploča s primjesama digitalnog popa, beatova inspiriranih hip hopom, house bass linijama i garage matematikom, hibridom među žanrovima, što se danas uvelike koristi, a svakako mu ide u korist i činjenica da Caribou ima fakultetsku diplomu iz matematike. Na albumu od 10 stvari surađuje s kanadskom zvijezdom u usponu, Jessy Lanzom, koja ga prati i na njegovoj turneji, te Owenom Pallettom, s kojim je surađivao kao Daphni, a album je najavljen singlom Can’t Do Without You.

Novi album trebao bi izaći 7. listopada, u Budimpešti nastupa 17., a 18. listopada će nastupiti na EBF-u u Beču, i to uz spomenutu Jessy Lanzu, London Grammar i Omara Souleymana, a što će mu biti drugi nastup na EBF-u, nakon nastupa u Kölnu 2010. godine. Međutim, u Hrvatskoj ćemo ga imati prilike poslušati i nešto prije, pa ako navratite na Dimensions festival u Puli, čekirajte njegov nastup 27. kolovoza u Areni, zajedno sa Jaarovim Darkside projektom.