Jogarde je jedan od prvih koji je krenuo s nedjeljnom čagicom u ranovečernjim satima. Za sve koji se nisu stigli ili nisu mogli načagati u petak ili subotu, nedjeljna čagica je prava i posljednja prilika u tjednu da se napunite energijom za novi radni tjedan.

Ove nedjelje u 18sati, u Masters dolazi Amerikanac iz Brooklyna (NYC) Justin Vandervolgen, kojeg smo već imali prilike slušati na Freilaufu prošle godine.

Justin Vandervolgen (ESP Institute, Golf Channel, TBD / Brooklyn), bivši je basist post punk grupe !!! (Chk Chk Chk) i vlasnik briljantne etikete Golf Channel Recordings iz New Yorka. Izdanja za DFA, Keep It Cheap, Black Disco te njegov remix za Phreek Plus One na Prins Thomasovom labelu daju naslutiti o kakvom kalibru se radi. Justin je pravi party DJ i znalac u svojoj profesiji.

U nedjelju, 26. listopada, zagrijavanje će odraditi Jogarde, a upad je 50kn. Tulum traje do 1 iza ponoći.

Nagradna igra: Dijelimo 1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

freilauf nu6

1 KOMENTAR

Comments are closed.