Sonus Festival
Sonus Festival (press)

Počinje Sonus festival na plaži Zrće koji će tijekom 5 dana i 5 noći festivala ugostiti više od 60 inozemnih i regionalnih izvođača. Provjerite raspored nastupa!

Program Sonus festivala počinje u nedjelju, 21. kolovoza u 16h istovremeno u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće. Večernji dio programa svake večeri počet će u 23h i trajati do ranih jutarnjih sati. Svakog dana isplovljavat će i brodovi u 17h iz centra grada Novalje, koji su većinom rasprodani. Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.

Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn, što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine  i/ili Croatia Tickets online trgovineOgraničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn. 

U nastavku provjerite rasporede nastupa, a više informacija potražite na službenoj web stranici, Facebook stranici te Facebook eventu.