Od petka do nedjelje (8., 9. i 10. kolovoza) održava se peto izdanje Kanegra Beach Festivala s više od sedamdeset sati zabave na plaži, uz ritam nekih od najboljih europskih DJ-eva.

Kanegra Beach Festival ove će se godine održati na istom mjestu gdje i lani, na Zlatorog plaži u Sv. Pelegrinu kraj Umaga, a za maksimalno zagrijavanje atmosfere zaduženi su DJ-evi koji će vrtjeti setove od 22, pa sve do 6 sati idućeg dana.

U petak nastupaju Matador, Marko Nastić, Damir Hoffman, Kay Kay vs David Morgan, PZB i Duplo Project, u subotu su na redu Kevin Saunderson, Stacey Pullen, Dejan Milićević, Alexander Madness, Paperclip Project i Pete Dux, dok će se u nedjelju za miks pultom iskazati Paco Osuna, Miss Sunshine, Seraphim Codex, Bebetto, Arsen Pavešić i Limenix.

No, u programu je i After Beach Party koji će se odvijati u subotu i nedjelju od 7 do 19 sati u beach klubu Saint & Sinner oko dva kilometra udaljenom od same Zlatorog plaže, do kojeg će biti omogućen besplatni prijevoz. Tijekom after partya publiku će zabavljati Miss Sunshine, Dejan Milićević, Mattew Jay, Bebetto, Roli, Chup & Chups, Limenix, Wee Bee, Shampie, Dub Cane i drugi.

saint_sinner_kanegra

[quote_box_center]- Smanjili smo cijene ulaznica festivala zbog globalne krize, jer znamo da ljudi nemaju novaca, pa smo htjeli izaći u susret našim dragim fanovima, jer bez njih ne bi bilo Kanegra Beach Festivala. Ove godine slavimo peto, jubilarno izdanje festivala i pozivamo sve ljubitelje elektronske glazbe da nam se pridruže na ovom najboljem hrvatskom beach festivalu u Umagu i s nama se vesele sva tri dana. Spremili smo za naše obožavatelje najbolji line up do sada i očekujemo veliki broj posjetitelja,[/quote_box_center] kaže Matija Marić, general manager ovog festivala koji organizira TNG Productions. Ujedno se zahvaljuje Gradu Umagu i Turističkoj zajednici na suradnji i pomoći koju im pružaju svih godina.

Cijena ulaznice za festival je 250 kuna sva tri dana, jednodnevna karta iznosi 100 kuna, a ulaznica za afterparty stoji 30 kuna. Mogu se kupiti u poslovnicama u sustavu Eventim ili na www.eventim.hr.