Klub Barbarella’s u Pirovcu nudi priliku za ples pod zvijezdama kroz seriju glazbenih večeri Adriatica Nights tijekom kolovoza. Pridružite se glazbenim istomišljenicima u legendarnom klubu na otvorenom na vikend događajima s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. 

Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.

Barbarella’s će svoj nezavisni život obilježiti sjajnim gostovanjima, a jedan od događaja će uveličati i francuski electrohouse i minimal DJ i producent Ivan Smagghe, Stacey Pullen, Valentino Kanzyani te Carl Craig, jedno od najvažnijih imena detroitske techno scene koji će odvrtiti set od 3 sata. Cijelom line upu se priključuje i domaća ekipa, ikona techna Petar Dundov, Eddy Ramich, vlasnik jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri Kontrapunkt, Pytzek, vlasnik sve poznatije etikete Burek, ali i techno/house majstor Jan Kinčl Zero. Timu organizatora se priključuje Mark Broadbent, ikona s Ibize koji je godinama radio za jednu od najpoznatijih svjetskih klupskih večeri, We Love… Space, te će klubu Barbarella’s podariti novi život i pobrinuti se da dočekate zoru s rukama u zraku.

[quote_box_center]Barbarella’s Discoteque ljetni program 2014
4. kolovoz, ponedjeljak – Ivan Smagghe – Justin Robertson – Jan Kinčl Zero
8. kolovoz, petak – Kenny Larkin – Petar Dundov – Dokser – Malandra Jr.
9. kolovoz, subota – Valentino Kanzyani – Ian F B2B Aneuria – Mariano Mateljan – Dub Sones
15. kolovoz, petak – Max Cooper – Petar Dundov – Dub Sones
16. kolovoz, subota – Stacy Pullen – Eddy Ramich – Borut Cvajner
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro[/quote_box_center]

Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.

Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella’s u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na apartments@thegardentisno.com ili camping@thegardentisno.com

Cijene ulaznica za klub su snižene i iznose 50 kuna po večeri, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro. Ako imate ulaznicu za Stop Making Sense festival, prva večer 4. kolovoza je besplatna.

Barbarela