Ljubitelji komercijalnijeg EDM zvuka doći na svoje i ovoga ljeta u Splitu, jer u srpnju na Poljud dolazi krema EDM-a najavljena u prvoj fazi objave izvođača na ovom svjetskom festivalu. Voljeli ili ne ovu vrstu glazbe, sigurni smo da će Split još jednom bit prepun mladih partijanera…

Iako sami nismo pobornici EDM zvuka, svakako treba pohvaliti organizaciju Ultra Europe festivala, koji i ovu godinu pokazuju da se ne šale kad je u pitanju organizacija splitskog izdanja festivala, naširoko poznatog po cijelom svijetu s obzirom da se filijala istog i održava po cijelom svijetu, a u Splitu kao jedinom europskom gradu.

Za ovu godinu, kao i prošle, najavljeni su samo vrhunski DJ-i i producenti iz tog miljea, pa će 11., 12. i 13. srpnja u Split doći Tiesto, Armin Van Buuren, Hardwell, neizostavni Carl Cox, Nicky Romero, David Guetta, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, i dr.

U prodaju kreće i novi kontigent ulaznica, a detalji u vezi ulaznica po posebnim cijenama za hrvatske građane će biti dostupne kroz narednih nekoliko dana.