Kao prvo veliko glazbeno gostovanje u sklopu VFF-a, ovoga petka u Pogonu Jedinstvo nastupaju Planningtorock i rRoxymore!

Vox Feminae Festival posvećen je strašnim ženama koje svojim djelovanjem dovode do nezaustavljivih i pozitivnih društvenih promjena. Živote tih žena mogli ste tijekom festivala pratiti na filmskim platnima, njihov izričaj mogli ste vidjeti uživo na koncertima i doživjeti izravno u diskusijama.

Festival zatvara posebno strašna Jam Rostron, poznatija kao Planningtorock, koja će svojim premijernim gostovanjem u Zagrebu, u petak 14. studenog, rasplesati Pogon Jedinstvo izrazito hvaljenim ovogodišnjim albumom All’s Love Legal. Osim tri studijska albuma, valja spomenuti i njene remikseve pjesama za izvođače poput Austra, Telepathe, CREEP i velikih The Knife, s kojima je nastupala, te surađivala na albumu ‘Tomorrow, In a Year’.

Line-up glazbenog dijela festivala nastavlja rRroxymore. Pravim imenom Hermione Frank, Rroxymore je producentica i DJ-ica s berlinskom adresom čiji svježi i hipnotički plesni zvuk predstavlja kombinaciju organskog i sintetičkog, sirovog zvuka iz garaže i berlinskog party pulsa. Remiksirala je The Knife, Planningtorock, La Fawndah i druge, te bila i službena DJ-ica na dijelu velike prošlogodišnje ‘Shaking the Habitual’ turneje s The Knife.

Za after party zadužene su domaće snage Maja Pa i Buraz dok će atmosferu prije velikog koncerta zagrijati Topli Rat, elektro-hitoidna inkarnacija Žive muzike. Više o samome festivalu pogledajte ovdje.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 14. studenog, u podne odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

Comments are closed.