Pete Herbert, legendarni londonski DJ, producent, remikser i vlasnik nekad još legendarnijeg Atlas Recordsa u Sohou, prvi puta dolazi u Zagreb i to u sklopu novog izdanja Imogen Recordings večeri u Depo klubu!

Domaća etiketa Imogen Recordings, iza koje stoje Ilija Rudman i Antonio Zuza, u petak, 21. travnja, u zagrebački Depo klub dovode legendarnog londonskog DJ-a, producenta i remiksera Pete Herbert-a.

Pete Herbert karijeru je počeo u Londonu, radeći u record shopovima u Soho-u, nakon čega počinje producirati i izdavati ploče na poznatim labelima, poput Disco Deviance, Maxi Discs i Paradise Row. Nakon uspješnih izdanja radi niz odličnih remixeva, kao što su Tensnake, Royksop, Faze Action, te zadnje 3 godine vodi radio emisiju na Ibiza Sonici FM-u.

Dok nije u studiju najčešće vrti u Londonu, a trenutno se vraća s turneje na kojoj je prošao Sydney, Melbourne, Bali, Seol, Singapur… Prvi put gostuje u Zagrebu, a njegovi setovi su vrlo dinamični i raznoliki, u kojima je house i disco u prvom planu, a često i funk, italo, dub…

Za pultom kluba pridružit će mu se već spomenuta lica Rudman i Zuza. Početak je u 23 sata, a ulaznice po cijeni od 50kn u pretprodaji te 60kn na dan osigurajte u sustavu Entrio.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 21. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.