Petar Dundov
Petar Dundov

Naš najpoznatiji i najcjenjeniji DJ i producent – Petar Dundov, ovoga vikenda sprema specijalan set od 4 sata kao uvertira u ludu, raznoliku i jaku sezonu zagrebačkog kluba Boogaloo!

Petar Dundov će tako, ovoga petka, 2. rujna, nastupiti u klubu Boogaloo i na taj način otvoriti zanimljivu sezonu koja se sprema u tome prostoru. Warm up odrađuje Shi Pe, a cijena ulaza iznosi 30kn kroz cijelu noć. Facebook event provjerite ovdje, a u nastavku saznajte više o gostovanjima u Boogaloo klubu te ulovite 2×1 upad za petak!

Podsjetimo, Petar Dundov je najpoznatiji i najuspješniji hrvatski elektronički glazbenik koji po svom talentu, glazbenom stažu i diskografiji spada među najplodonosnije hrvatske autore te svakako spada u sam vrh naših glazbenih izvoznih proizvoda. Jedan je od pionira techno glazbe u ovom dijelu Europe, koji je svoja prva djela izdao još davne 1993. pod pseduonimom Unreal da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard.

Kao DJ i live performer nastupa u klubovima i na festivalima diljem svijeta (Berghain, Tresor, DC 10, Space, Trouw, Cocoon, Womb, Fuse, Melt, Time Warp, Awakenings, Labyrinth, Dimensions, Unsound, I Love Techno, Exit, Dancity Festival, Rainbow Serpent Festival, FIB…)

Danas iza sebe ima 50-ak singl izdanja te pet samostalnih albuma, na kojima je prema brojnim kritičarima techno glazbu uzdignuo na viši stupanj pa je tako njegov harmonični techno uspoređivan s radovima skladatelja poput Phillipa Glassa ili Jean Michela Jarra. Svojevrsna evolucija techno glazbe u Petrovoj interpretaciji posebno je vidljiva na njegovim albumima “Escapements”, “Ideas from the Pond”, “Sailing Off The Grid” te na posljednjem “At The Turn Of Equilibrium” objavljenom ove godine na kultnoj belgijskoj etiketi Music Man

Ovim partijem ujedno i kreće jaka sezona zagrebačkog kluba Boogaloo koji od velikih imena do kraja ove godine, u sklopu velikih Future Scope partija na dva floora, sprema ugostiti imena kao što su: Dave Clarke, Silicone Soul, Slam, Ramon Tapia, Sam Paganini i Anna. Osim velikih evenata, Boogaloo sprema i serijal manjih evenata u takozvanom ‘Small Roomu’ gdje će nastupati imena kao što su Terry Francis, Jewel Kid, Freemasons, kao i brojne druge organizacije sa scene (Casa, TrancePort, …).

U klubu će isto tako, osim bogatog programa elektronske glazbe, biti organizirani i mnogi koncerti te eventi s glazbom iz 80-ih, a i velika novost je i to da će raditi i preko dana kao caffe bar koji će imati cijene prilagođene studentskom džepu. Sve ostale informacije o klubu pratite na službenoj Facebook stranici.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka napisati naziv barem jednog studijskog albuma Petra Dundova. Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Petar Dundov 4 hours Boogaloo”. Slučajnim odabirom, u petak 02. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

3 KOMENTARI

Comments are closed.