Perc

Jedan od najrespektabilnijih techno DJ-a i producenata današnjice – Perc, pravim imenom Ali Wells je u veljači 2014. godine izdao novi album „The Power and The Glory“ kojeg mnogi opisuju kao sirovi i potpuno uvrnuti album!

Perc (Alistair Wells, London) dugogodišnji je DJ i producent koji još od 2004. godine vodi vlastiti ‘label’ Perc Trax. 2011. godine je izdao svoj prvi album “Wicker & Steel” koji mu je poslužio kao odskočna daska u daljnjem radu i produkciji. Do sada je svirao u poznatim svjetskim klubovima kao što su: Berghain, Tresor, Fabric, Space Ibiza i brojnim drugima čime je zadobio obožavanje publike, ali se i profilirao na elektronskoj sceni.

Na novome albumu „The Power and The Glory“ kojeg je izdao u veljači, 2014. godine mogu se čuti trake laganijeg i mračnog zvuka, ali i one sa bržim i tvrđim ritmovima. Sirovi zvuk techna sa elementima mističnog neki čak smatraju i pomalo uvrnutim, ali u svakom slučaju kvalitetnim zvukom. Kod produciranja Perc voli eksperimentirati što se jasno može čuti na novome albumu. Perc je jedan od DJ-a koji uvijek teži nečem novom i jedinstvenom te ga mi svakako preporučujemo. Album možete kupiti ovdje, a Perca u Zagrebu možete uživo poslušati u petak, 17. listopada u sklopu Technology večeri.

Popis traka:

01. Rotting Sound
02. Speek
03. Lurch
04. Galloper
05. David & George
06. Horse Gum
07. Dumpster
08. Bleeding Colours
09. Take Your Body Off
10. A Living End

– Mirela Abramović –