Future Scope u Boogaloo klubu!
Future Scope u Boogaloo klubu!

Zagreb Pride i ove godine tradicionalno organizira after svih aftera koji nikako ne smiješ propustiti – Partycipacija 2017 u Boogaloo klubu!

Nakon uzbudljivog mjeseca punog događanja, pozivamo te da se plešući podružiš na Pride Partycipaciji u subotu 10. lipnja, na službenom after partiju 16. zagrebačke Povorke ponosa. Ove godine zauzimaju klub Boogaloo i pretvaraju ga u oslobađajuće središte zabave svih osoba koje traže bijeg iz svakodnevnice kroz narnijevska vrata koja vode u rainbow galore.

Nema dress coda, samo muzike i dobre volje! Dolaze svi/e biti prirodni/e zabavni/e, hrabri/e i ponosni/e! (Naravno, kao što ste to svaki dan) Druženje je na tri floora. Prvi se iz milja zove floorom „za one koji/e partije pohode“ za rejvere i simpatizere. Na drugom će odjekivati komercijalni i pop hitovi, a treći služi za chillanje na zraku.

Na putovanje kroz elektronske zvukove vas vode poznata imena elektronske scene u Zagrebu (ali i šire): Paško, Lana Popsimonova, Sleep Loan Sharks, Doxy & Mira te Labud, dok će Spazam Orgazam, Entity i Colinda Evangelista iz House Of Flamingo te Odak, Dante i Miss Iconic zasjati u punom sjaju na komercijalnom flooru. Ova auditivna orgazmička postava bit će pojačana i krasnim vizualizacijama koje će režirati VJ Donnie. Ne samo da zvuči dobro, nego i izgleda dobro.

Cijena ulaza iznosi 40 kuna na dan održavanja. Sve ostale informacije potražite ovdje.