Trđava Punta Christo u Štinjanu, 3ple Dubble Trubble partyjem otvara još jednu ljetnu sezonu.

Pred nama je iznimno bogato ljeto puno partyja i koncerata koje otvaraju Slurp! festival i Seasplash Festival, a sve će kulminirati krajem kolovoza i početkom rujna s Dimensions Festivalom i Outlook Festivalom. Kraj sezone, odnosno završni SLURP! party predviđen je za subotu 27. rujna.

Party se odvija u subotu, 24. svibnja, i to na dva flooru. Na Bass Flooru slavi se 10 godina Kingstoned Zvuka te na njemu uživo nastupiti hrvatski fub dvojac Dubble kojeg čine Vanja O. i Jadranko K. – Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv), karakterističan po tzv. UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea. Njihov poslednji hit je “Reci mi“, u suradnji s Yurijem iz ST!lnessa, a možete ga čuti na Seasplash Ritam kompilaciji.

Na istome flooru sviraju i Seasplash Pula Crew, Jan Becele, Pulap Reggae Station, Leeks iz Dirty Beatza, Jah Billah, Labosh te Shango i Jinsan iz kolektiva Kingston. Na drugome pak flooru, Grotlo Danceflooru, svira glazbenik, DJ, producent i inženjer zvuka Alen Sforzina. Alen je kompletan umjetnik s dubokom glazbenom podlogom. Od underground početaka u pulskoj post-punk sceni 80-ih, gdje programira ranu elektroniku, preko producentskog profiliranja u Austriji, gdje osvaja i DJ nagrade, do selidbe u Italiju koja rezultira suradnjom s legendarnim Francescom Farfom, njegov opus i vještina ostavljaju dubok trag na međunarodnoj sceni. Prošle godine Alen se vraća u Pulu gdje nastavlja bavljenje produkcijom i dj-ingom. U svojim setovima Alen i dalje kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, tech house i minimal techno uz izniman osjećaj za dance floor.

Na Grotlo Danceflooru moći ćete čuti i Bebetta, Arsena Pavešića, Dupla i Adooa. Party počinje u 22 sata, upad do ponoći je 30 kuna, a nakon 40 kuna.