Izađite iz ormara kao superheroj i spasite svoje prijatelje od ružnih neprijatelja Ormara i Četiri Zida. Večer rasplesanih superheroja pod maskama vodit će profesionalni glumac superheroj. Sve to, ali i još mnogo toga čeka vas na otvaranju Krüzer sezone!

Krüzer je klupski program koji se tradicionalno, uz povremene ekskurzije, održava u Mediki od 2009. pod imenom Partycipacija. Nastala kao odgovor na svojedobno nepostojanje konkretnih mjesta za izlaske za LGBTIQ populacije, u kojima su istospolni parovi mogli zajedno plesati, ljubiti se i slobodno izražavati svoje identitete ubrzo se nametnula kao jedan od sadržajno najbogatijih i najšarenijih programa u metropoli. Od prošle godine, uz gostovanja bendova i DJ-a, Krüzer je pojačan vlastitim DJ/VJ kolektivom Pi-krü.

U subotu, 11. listopada, otvara svoju sezonu u AKC Medika. Tom prilikom kruzeri vam spremaju večer rasplesanih superheroja pod maskama, a za one žedne spremaju i super-hostese koje će osigurati da čaše s pićem superheroja nikad ne presuše.

Za sve medijski eksponiranije superheroje osigurali su i foto kutak u kojem se mogu “outati” te tako pristupiti natjecanju za najboljeg i najjakijeg heroja u gradu (pripremaju bogate nagrade). A za one lijene, pripremili su i besplatne maske dobrodošlice da se ne osjećaju zapostavljeno.

Za glazbeno-vizualnu podlogu večeri zaduženo je 10 izvođača na 2 floora pa vas tako u Attacku očekuju Phillipe, Phoenix Kraundler, Bambi, Krüzer rezidenti Gio i Delayer te VJ Tin, a u Grey Roomu Morph, Tvrtko te rezidenti Tirkizna Alga i Sever. Početak je u 22 sata, a donacije 20kn do ponoći te 30kn nakon. Sve ostale informacije potražite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u subotu, 11. listopada, u jutarnjim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

2 KOMENTARI

Comments are closed.