Još uvijek smo pod dojmom putovanja na proslavu 50. rođendana Svena Vatha, a već vam spremamo novo gdje plešemo uz imena kao što su Jeff Mills, Juan Atkins, Chris Liebing, Joseph Capriati i mnogi drugi!

U sklopu Movement Torino Music Festivala, koji će se održati ovoga vikenda, 31. listopada, nastupat će respektabilna imena iz svijeta elektronske glazbe predvođena jedinstvenim Jeffom Millsom. Uz Jeffa su tu: Juan Atkins, Chris Liebing, Joseph Capriati, Ellen Allien, Skream, Steffi, i mnogi drugi.

Movement Festival u Torinu, talijanska je inačica svog prvotnog i originalnog izdanja – onog američkog u Detroitu, kojim se techno glazba želi širiti i promovirati po cijelom svijetu, stoga bi stvarno šteta bilo ne biti dio jednog ovakvog događaja!

U suradnji sa našim partnerima, slovenskim Gremonaparty kolektivom spremamo vam nezaboravan provod – “last minute” putovanje na Movement Festival u Torino! Više o detaljima putovanja u nastavku teksta…

movement_torino_festival

DETALJNE INFORMACIJE:
Lokacija: Lingotto Fiere Pavillon 3, Torino, Italija
Početak: Petak, 31. listopada 2014 u 22 sata
Završetak: Subota, 1. studenoga 2014 u 6 sati

PROGRAM PUTOVANJA:
Petak, 31.10. – U jutarnjim satima polazak prema Torinu. Vožnja preko Slovenije do Italije bit će brza i udobna. Oni sa više snage će se zagrijavati, a pospanci će prikupljati snagu za ono što ih tek očekuje. U Torino ćemo stići u popodnevnim satima da imamo dosta vremena za razgledavanje starog centra grada i ručak u jednoj od tratoria te kuliranje u jednom od parkova grada. Nakon što se aklimatiziramo bus će nas odvesti do prizorišta festivala gdje ćemo se u dobrom društvu ljudi iz cijele Europe zagrijati za party. Plan je samo jedan – partijanje cijelu noć sa odličnim setovima svjetski poznatih DJ-eva i osmijeh na licu 🙂

Subota, 1.11. – Nakon završetka partija dočekat će nas prijevoz na dogovorenom mjestu od kuda ćemo krenuti prema doma. Povratak je predviđen u kasnim popodnevnim satima. Sa puno novih prijatelja i lijepih sjećanja osjećat ćemo “buzz” ovog kultnog događaja sve do Zagreba!

CIJENA PUTOVANJA:
MTMF Partybus (31.10. – 01.11.2014)  = 99€  (po osobi)

U cijenu paketa uključeni su:
Prijevoz iz Zagreba
Ulaznica za događaj
Super party vodiči
Zdravstveni tehničar na putu
Animacija
Osiguranje putnika od posljedica nezgode
Organizacija i vodstvo

PRIJAVE:
Prijave sa Vašim podacima (imenom, prezimenom, datumom rođenja te brojem osobne iskaznice) šaljite na travel@uesmag.com

Comments are closed.