Ten Years Making Beats
Ten Years Making Beats

PDV Records i Bass Experience, 1. listopada, u klubu Močvara predstavljaju veliku promociju duplog CD-a ‘Ten Years Making Beats’ kojeg je Filip Motovunski izbacio na PDV etiketi kao osvrt na svojih deset godina produkcije i DJ-inga. UESMAG vam dijeli po dva primjerka CD-a i upade za party!

Filip Motovunski, s kojim smo porazgovarali upravo prilikom izdanja CD-a, jedan je od najpoznatijih domaćih drum’n’bass producenata, a iza sebe ima više od 500 nastupa kod kuće, ali i u inozemstvu. Obilježio je 10 godina aktivnog rada izdavanjem debitantskog albuma ‘Ten Years Making Beats’ koji je izašao 6. svibnja pod okriljem PDV recordsa.

Dvostruki CD sadrži gotovo sve Filipove pjesme, na prvom se nalazi izbor od 15 najboljih autorskih radova, a drugi CD sadrži mix sa čak 37 pjesama i remixeva. Osim dvostrukog CDa, sastavni dio izdanja je i free download card koji vodi na link sa mixom iz drugog CD-a prožetim ‘shoutovima’ aktivnih ljudi sa scene, Filipovih prijatelja i suradnika.

Album Ten Years Making Beats sadrži gotovo sve podžanrove drum and bassa, od junglea, deepa i neuro funka do nabrijanih jump up traka, ali i nekoliko hip hop/drum step stvari među kojima i dvije pjesme Filipovog bivšeg rap banda PCP.

Dijelimo vam 2×1 upad za promotivni party te 2×1 primjerak duplog CD izdanja ‘Ten Years Making Beats’, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG . Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Filip Motovunski CD”. Slučajnim odabirom, u subotu 01. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.