Sonus
Sonus predstavlja We Love Sound Zagreb!

Nakon više nego uspješne četiri sezone Sonus festivala na otoku Pagu i prvog eventa svjetski poznatog party branda Hyte u Zadru, organizatori su najavili cijeli serijal evenata koji će Zagreb vratiti na internacionalnu party mapu.

We Love Sound Zagreb ime je party serijala koji će se jednom mjesečno, u listopadu, studenom i prosincu, održati u legendarnom klubu The Best kraj kupališta Mladost na Jarunu, a iza kojeg stoji organizatori Sonus festivala. Klub Best, koji je još prije 20 godina bio poznat po clubbingu i elektronskom zvuku, napokon će doživjeti veliki come back.

Party scena u Zagrebu ima dugu povijest te velik broj ljubitelja elektronske glazbe koji će zasigurno biti oduševljeni svjetskim imenima koja će gostovati u Bestu ove jeseni. Svi posjetitelji Sonus festivala mogu iz vlastitog iskustva reći o kakvom zvuku, produkciji i nezaboravnoj atmosferi se radi te upravo takav nivo mogu očekivati na zagrebačkom prvijencu Sonusa.

Prvi We Love Sound Zagreb event održat će se 14. listopada uz gostovanje Valentina Kanzyjanija, internacionalno poznatog slovenskog DJa, gosta iz Rumunjske – Baraca te Mimija, jednog od osnivača domaće skupine Ekstrakt. Prodaja karata će uskoro krenuti putem Entrio online trgovine i prodajnih mjesta, a to tad pratite službeni Facebook event.