Nakon veoma uspješne suradnje s Lukeom Hessom na Hessovom labelu – DeepLabs Detroit, Omar S se vraća na FXHE s 3 nove trake!

Omar S je izvođač kojega ne treba previše predstavljati, a čije je ime u simbiozi s FXHE izdavačkom kućom koju i vodi. Cijela priča je pokrenuta davne 2001. kada je Omar, u nemogućnosti dobivanja potpore za glazbu koju je tada stvarao, samouvjereno pokrenuo vlastitu izdavačku kuću te na njoj izbacio svoj prvi release – AOS-001.

S izdanjem „Psychotic Photosythesis“ konačno ulijeće među velike igrače te postaje visoko profilirani izvođač. Nikada ne zaboravljajući kako je krenuo, zaslužan je i za pružanje prilika mnogim mladim nadama, a danas velikim zvijezdama, među koje spadaju i Jus-Ed, Luke Hess, Seth Troxler i Kyle Hall. Sada, nakon druge uspješne kolaboracije s Lukeom Hessom (o kojoj smo vam i pisali), vraća se na svoj label s EP-om naziva „Annoying Mumbling Alkaholik“.

omar s annoying ep
Na ploči će biti urezane 3 bezimene trake, od kojih prva kombinira poznate Omarove perkusije s laganim synthovima, druga lepršave synth melodije koje vode prigušeni kickovi, a treća odudara od ostatka ploče, pravocrtnijeg je karaktera s razvijajućim acid linijama za koje smo sigurni da će pogodovati špicama mnogih klupskih večeri.

Moguće je obaviti prednarudžbu na svim većim web shopovima, a cijelo audio iskustvo će vas stajati oko 12 eura. Trake je moguće preslušati na njegovoj stranici.