Vida Loca Saturday's u Podmornici
Vida Loca Saturday's u Podmornici

Pridružite se novome izdanju „Vida Loca Saturday’s“ večeri i pretočite brigu i stres u ono pozitivno ludilo, te njime zarazite sve oko sebe!

Media Loca u subotu, 9. prosinca priprema „Vida Loca Saturday’s“, na novoj lokaciji Podmornica- kompleks Katran, Radnička 27. Odabrana imena zagrebačke underground scene J.Jay i Sergej Snooze pripremaju neponovljive trake, koje će vas izuti iz plesnih cipelica. Pridružite im se i pretočite brigu i stres u ono pozitivno ludilo, te njime zarazite sve oko sebe.

J.Jay  svoje uho naštimava elektroničkim beatovima još od 1998. godine. Danas je neizbježan gost svih važnijih glazbenih događanja. U miksanje se ubacio 2012. godine, kako on kaže, „čisto iz gušta“. No, njegov angažman na našoj glazbeni sceni možemo pratiti od 2005. kada postaje jedan od osnivača udruge Šum i sjena koja potpisuje događaje kao što su Liquid boat i Liquid festival na otoku Proizdu. Tri godine kasnije, u suradnji s DJ-em Big Sale, DJ-em Dirty Hairy te Franzom, osniva i organizira hip hop i funk večeri iLL Vibe u kultnom Mastersu. 

J.Jay svoju raznovrsnu selekciju nudi popularnom zagrebačkom Art Parku gdje  je rezident već drugu godinu za redom, a zna zasvirati na Reformu s Nicole-om u Stersu. Uz to dio je kolektiva L TuneL, koji je već treću sezonu zaslužan za dobre tulume u Grey Roomu. Poslušajte zadnji mix koji je ušao među top 100 naslušajnijih na Sound Cloudu.

Sergej Snooze je iskusni lisac domaće klupske scene, vlasnik etikete Home Made Electronica, osnivač kluba Sirup koji je u Zagreb doveo neka od najznačajnijih imena na techno i house sceni danas. Godine prolaze ali Sergejeva strast prema glazbi ne jenjava te mu i dalje nekoliko kvadrata iza gramofona predstavljaju najdraži životni prostor. Sergej će nas počastiti dobro probranim trakama.

„Dance like no one is watching – volimo kvalitetan zvuk, veselu atmosferu, a naše večeri uvijek završavaju uz veliki pljesak gostiju „ kaže organizatorica Vida Janeković.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 8. prosinca, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Tomislav Krsnik, Željko Trbušić

 

Magic night- full of positive energy, fabulous music and dear friends. Thank you all <3#vidalocaweekend #medialoca

Publié par Media Loca sur lundi 7 novembre 2016