Naše gore list, producent i DJ Igor Brzović, ovih je dana pod pseudonimom The Wheel Man izdao svoju novu stvar “The Lost Way” za etiketu Household Digital.

“The Lost Way” novo je Igorovo izdanje pod pseudonimom The Wheel Man za poznatu etiketu Household Digital na kojoj možete naći i DJ-e i producente kao što su Asad Rizvi, Eddie Richards, Nathan Coles, Gideon Jackson, Terry Francis i ostali. Izdanje dolazi u paketu sa remixevima od strane Gary Wooda te Nils Hessa (Eukatech/Wiggle), jednog od slavnog dvojca Get Fucked (Nils Hess & Nathan Coles).

Kada smo Igora pitali kako je došlo do suradnje i samog izdanja, odgovorio nam je:
[quote_box_center]”Do izdanja je došlo nakon što je vlasnik izdavačke kuće Household prije godinu dana osobno kontaktirao mene i zatražio izdanje. Pratio me duže vrijeme i uvidio moje suradnje na izdanjima sa Robom Pearsonom (Swag/Wiggle/Plastic City)Derekom Marinom (Plastic City), inače službenim remixerom Depeche Modea i Duft Punka; Seanom Dankeom (Affin) te Tonyjem S-om (inače 90tih poznat kao Mr. Ignorace). Nisam mogao odbiti kada i sami možete vidjeti koja su imena na samoj etiketi…” :)[/quote_box_center]

Traka “The Lost Way” mješavina je driving deep techa prožeta soul grooveom. Idealna je za terase ili ranojutarnju vibru, a pravom mješavinom konga i bubnjeva te vokala koji zvuči dovoljno deep i soulfoul jednostavno će vas natjerati da se pokrenete u funky ritmu.

– GM –