Onima koji traže škripu ležajeva i silovite udarce u discipliniranom matematičkom otkucavanju i bogatoj teksturi zvuka – novo izdanje Escape programa nudi jedino TECHNO!

U novom izdanju, u subotu 25. listopada, Escape se u potpunosti predaje diktatu ovog okrutnog, ali zavodljivog beata koji prenosi srž svake glazbe, od vrelih tropskih melodija do urbane distopije. Kao posebnu poslasticu očekuje vas S*O*K live act, čiji će strojevi preplaviti vaš živčani sustav električnim izbojima, dok suvereno udaraju takt novom hrvatskom elektronskom zvuku. Uz njega stoje FM, Maja Pa i Gars, birajući iz svojih najtvrđih traka presjek vrućeg i hladnog erotskog materijala za izbirljive sladokusce. Početak je u 23:59h, a ulaz 35kn.

Iza pseudonima S*O*K live skriva se zagrebački producent elektronske glazbe Nikola Kos koji izbacuje klupske hitove još od 2004.-te, kada debitira kao jedan od osnivača danas legendarnih How Convinient. U posljednjih godinu dana intenzivno radi na novom projektu koristeći moćne strojeve bez asistencije kompjutera! Ovaj nastup obilježit će teškim i čvrstim zvukom u skladu s atmosferom Escapea.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u subotu, 25. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

9 KOMENTARI

    • Čestitamo Saša, osvojila si upad za večerašnji Escape party u Sirupu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.