Ovoga vikenda u zagrebačkom Masters klubu, Jan Kinčl Zero priprema novo 13. izdanje svog Cycle programa na kojem vas očekuje svojevrsni Detroit techno session.

Ako ste u zadnjih 20tak godina pohodili techno partiju po Zagrebu i diljem lijepe naše, šanse su da ste u nekom trenutku naletjeli na Ivana Komlinovića. Producent, remikser, sound designer, mastering inženjer i studijski geek, no prije svega – iskusan i beskompromisan techno DJ koji zaista zna što radi za gramofonima.

“Poznavajući Ivanove afinitete, odlučili smo CYCLE #13 napraviti kao svojevrsni detroit techno session. Puno dobre muzike iz grada u kojem je sve krenulo.” – objašnjava nam Jan što se sprema u subotu, 18. listopada, u Mastersu. Uz Ivana nastupaju CYCLE rezidenti – Jan Kinčl Zero i Mario NovakPočetak je u 23 sata, a ulaz je 30kn cijelu noć. Sve ostale informacije potražite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upada za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 17. listopada, u popodnevnim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.