Foto: facebook.com/dotbmusic

Poslušajte novi miks britanskog dvojca Death on the Balcony koji su snimili uoči Hideout pre-partyja u Zara Beach klubu na plaži Kolovare u Zadru, a povodom početka još jedne edicije poznatog britanskog festivala Hideout na plaži Zrći!

Poznati britanski duo Death on the Balcony, koji ove subote, 25. lipnja, nastupa u zadarskom Zara Beach klubu, snimili su promo miks kao zagrijavanje za sam nastup te nadolazeći Hideout Festival na plaži Zrće koji će trajati od 26. lipnja do 1. srpnja.

Death on the Balcony britanski je dvojac kojeg čine Mark Caramelli & Paul Hargreaves, a njihov stil varira proteže se od Disco zvuka preko House i Deep Techna. Njihova interpretacija ovisi o vremenu, mjestu i okolini u kojoj se nalaze. Upravo ih je njihova strast prema kvalitetnoj glazbi i interpretacija koja ne podliježe monotoniji dovela do toga da imaju toliko obožavatelja i da je na njihovim partijima uvijek dobar štimung.

Bilo da su u disco zvuku ili da puštaju senzibilniji house ili techno, ova dva eklektična producenta uvijek se pobrinu da od glazbe miksajući daju najbolje svojoj publici kako na partijima baš tako i kad je riječ o njihovoj produkciji.

Izdaju i remiksiraju glazbu, uvijek aktivni na internacionalnoj razini, tako da su bili zapaženi i te izdali za D-Edge, All Day I Dream, Suol, Pets Recordings, Exploited, Holic Trax, Dikso, Akbal Music…

U  novome miksu uživajte u nastavku!