Uz više od 50 imena techno i house glazbe koji će nastupiti na ovogodišnjem Sonus festivalu, još tri artista su potvrdili svoj dolazak.

Iz Velike Britanije dolazi talent Hot Since 82; a tu su još poznati duo The Martinez Brothers te član Richie Hawtinove Minus etikete – Gaiser koji će nastupiti live. Sonus Festival 2014 će se i ove godine održati u klubovima na plaži Zrće. Nastupi u klubovima, after partijima i boat partjima, trajat će 5 dana i 5 noći te će publika moći uživati u nastupima najveće kreme elektronske glazbe danas.

Na Sonusu nastupaju: DJ broj 1 po izboru Resident Advisora u 2013.godini – Dixon, jedan jedini Ricardo Villalobos, Luciano, techno legenda Chris Liebing, Jamie Jones, Loco Dice, Marco Carola, techno pionir Richie Hawtin, Seth Troxler, Adam Port, Henrik Schwarz (live), Karotte, Marcel Dettman, Margaret Dygas, Markantonio, Mirko Loko, Monika Kruse, Pan-Pot, Robert Dietz, tINI, Valentino Kanzyani i još mnogi drugi.

Ulaznice za državljane ex-Yu država uskoro će krenuti u prodaju. Više o samom početku prodaje bit će objavljeno na službenim Sonus facebook stranicama.

Kako se više od 6.000 ljudi provelo na prošlogodišnjem Sonusu, možete vidjeti na linku.