Burekov sestrinski label Barba polako počinje sa svojom izdavačkom djelatnošću. Povodom starta priče, Barba u Sirup dovodi dva artista čija će te izdanja imati prilike slušati na labelu – Marca Bernardija i Delta Funktionena.

Osim spomenutih imena, Barba je za etiketu selektirao još zanimljivih autora pa tako buduća izdanja uključuju Alex Cortexa, LD Nera, Heinrich Dressela, FBKa, Gosuba, Dj Stingraya, a remiksove potpisuju Florian Kupfer, JTC, Terrence Dixon, Plural

Važno je još reći da ćete u Sirupu imati prilike slušati Marca Bernardia u live izvedbi, a imena za koja je izdavao (Planet E, Delsin, Clone, Frustrated Funk, Abstract Forms, Soma, Rawax, Creme Organisation i dr.) potvrđuju da će to biti vrhunska izvedba. I još kada se tome pridoda Delta Funktionen, Barba vam garatira nezaboravnu noć.

Uz gostujuća imena nastupit će alfa i omega etikete, Pytzek i Mislav. Party je zakazan za subotu, 31. svibnja s početkom u 01h, a cijena upada je 40kn. Ukoliko želite besplatno u Sirup, dijelimo 2×2 upada! Lajkajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dobitnike upada proglasit ćemo na dan održavanja događanja.