Monika Kruse
Monika Kruse (YouTube)

U zagrebački Boogaloo klub u sklopu Future Scope serijala premijerno dolazi Monika Kruse, trenutno najveća i napoznatija njemačka techno ikona, DJ-ica i producentica sa stažom dužim od 26 godina!

Future Scope serijal nastavlja se u petak, 21. travnja, u klubu Boogaloo Zagreb, kada premijerno dolazi njemačka techno ikona, vlasnica etikete Terminal M – Monika Kruse, prije koje će veliki (glavni) floor dobro ugrijati splitski DJ i producent Jock, kojeg podržavaju imena kao što su Carl Cox i Richie Hawtin, dok će za zatvaranje biti zadužen F-Scope rezident Shipe. Na malom flooru očekuju vas provjerene snage Senno i Matya.

Dodajmo kako je prvi autorski rad Monike Kruse izašao 1995. godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, od kada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju. Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je i dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi. 2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album ‘Panorama’ koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.

Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je i na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.

Ne propustite premijerni nastup ikone svjetske elektronske scene Monike Kruse u klubu Boogaloo jer Vas svojom selekcijom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ulaznice su dostupne po povlaštenoj pretprodajnoj cijeni od 80HRK na blagajni kluba Boogaloo te u sustavima Eventim i Entrio i to na prodajnim mjestima, ali i online! Više informacija potražite na službenoj Future Scope FB stranici kao i u FB eventu!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u četvrtak 20. travnja, u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

54 KOMENTARI

  1. Anita Martinović…obožavam tu ženu i njenu energiju…slušala ju u Beogradu prije par mjeseci, naravno na Ultri i evo napokon ju gledamo i u Zagrebu <3

    • Draga Ana, osvojila si upad na Future Scope uz Moniku Kruse! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Draga Martina, osvojila si upad na Future Scope uz Moniku Kruse! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.