Još uvijek možete osvojiti ulaznice za Vincea Watsona u Mikseru, jednog od headlinera Moondance festivala, koji će se u kolovozu održati na Stadionu Batarija, kuli Kamerlengo i kuli sv. Marka u Trogiru, a najavljeno je još njih 4.

Osim Vincea Watsona koji će svoj live predstaviti ovog vikenda, na Moondance festivalu će u live varijatni nastupiti i poznati Anthony Rother, njemačka elektro techno zvijezda koja je ostavila neizbrisiv trag u svjetskoj elektroničkoj produkciji. Njegov nastup se godinama očekuje na ovim prostorima. Nastupiti će uživo sa svojim omiljenim mašinama. Krajem ovoga mjeseca izlazi mu dugo očekivani album pod nazivom Netzwerk Der Zukunft kojega će promovirati na Moondanceu.

Dolazi i Nina Kraviz, Beatportova miljenica ove godine, proglašena za najbolju po top listi koju su nedavno objavili. Ninu ćemo imati prilike čuti i na Dimensionsu, a nadamo se uskoro i u Zagrebu.

Stiže i Agoria, francuski techno house maestro koji je zadnjih godina jednostavno eksplodirao. Nedavno je izbacio remix Mobyjeve trake Almost Home koja je u vrlo kratkom roku postala ultimativni klupski hit. Da ne spominjemo Scalu koja je doživjela već kultni status.

Moondance 2
Forest People – mladi je bosanski dj i producent koji je u samo nekoliko godina stekao respektabilan status na sve zahtjevnijoj europskoj techno sceni. Izdanjima na eminentnim etiketama kao što su Driving Forces, Planet Rhythm i drugima uspio se izboriti za svoje mjesto pod techno suncem te tako osigurao ispunjen kalendar mjesecima unaprijed po najboljim klubovima. Zanimljivo je da mu je dj nastup sastavljen isključivo od njegovih produkcija što je popriličan raritet.

Moondance je prošle godine privukao 3000 posjetitelja, a ove se godine očekuje brojka od 10000. U sklopu festivala održati će se i službeni warm up partiji kao i after partiji.

Za natup Vincea Watsona, 12.4, već ste čuli, a valja spomenuti i da na tom partiju možete osvojiti dvodnevnu ulaznicu na festival, ukoliko je vaša karta za klub 20., 40., 60., itd. Slijedi Fly 2 Moondance u vodičkom klubu Opium u subotu 19.4. kada u goste stiže Oxia. Uz njega će nastupiti Edy C, Scheva, Antonio i Pero FullHouse.

20.4. Fly 2 Moondance seli u Split na projekt Deep Space u prostoru bivšeg kluba Masters u šc Gripe gdje će se predstaviti još jedan Moondancer – Forest People. Ovo je njegov premijerni nastup u Dalmaciji, vjerujemo jedan od mnogih koji dolaze. Nastupiti će Forest People, Darko J i Pero FullHouse.

Forest People
Na samom festivalu očekuje se uskoro 30 nastupa, što domaćih što stranih izvođača. Održava se 16. i 17. kolovoza.

Rani kontigent ograničenog broja ulaznica po promotivnoj cijeni od 99 kuna je u prodaji do isteka zaliha putem online servisa www.entrio.hr za područje Hrvatske i okolnih država. Regularne ulaznice za državljane Hrvatske i okolnih zemalja po cijeni od 199kn biti će dostupne od 1.5. do 1.8. poslije čega se diže na 299kn do samog festivala, što je sve skupa puno povoljnije od ostalih festivala i prilagođeno domaćoj publici.

Comments are closed.