Prije nego li otvore Dimensions festival koncertom u pulskoj Areni, Darkside, Jaarov projekt s Daveom Harringtonom, dolazi na ovogodišnje izdanje For festivala, koji se održava od 19. do 22. lipnja na Hvaru.

Svake večeri live svirke će se održavati u Venerandi, a potom se brodićima prelazi na ‘Paklenjake’ gdje se u tamošnjem Carpe Diemu održava noćni tulum s odličnim imenima klupske scene.

U prodaji je samo 2500 karata čineći ovaj festival jednim intimnim iskustvom za odabrane, točnije rečeno ‘one dubljeg džepa’. Upad nije jeftin, jer četverodnevna karta košta 220 Eura, a znamo i koliko je sam Hvar skup, kao i Carpe Diem, pa je ovaj festival kao stvoren za jahtaše, i elitne turiste Hvara i okolice, a nešto manje dostupan nama Hrvatima.

Kako bilo da bilo, prvi dio line upa je objavljen, a osim Darkside sviraju – Klaxons, Mark Ronson (DJ Set), Erol Alkan, Factory Floor, Tensnake, Storm Queen (DJ Set), Kelela, Maurice Fulton, Daniel Wang, Psychemagik, Tiger & Woods, Bok Bok, Fort Romeau, Movement i Ghost Culture.

Comments are closed.