Engleska braća Guy i Howard Lawrence mogu biti zadovoljni s prošlom godinom, kada je izašao njihov album prvijenac ‘Settle’ i postigao izniman uspjeh, koji još uvijek ne jenjava…

Iako bi čovjek pomislio da će nam Settle, album Disclosurea nominiran za brojne nagrade (Grammy, Brit Award, Mercury…), već ići na živce i izlaziti na uši, tome nije tako, a zarazne pop/house/garage melodije, poput Latch, White Noise, i F for You, svakim danom dobijaju nove tretmane i remikse, čak i nakon što je izašlo specijalno remiksirano izdanje albuma, na kojem su svoje verzije predstavili Larry Heard, DJ Premiere, T. Williams, Midland, između ostalih.

A jednom kad vam krene karijera, krenut će i suradnje s drugim glazbenicima. Tako je nedavno otkriveno da će Disclosure surađivati s Q-Tipom. Iako se ne zna točno o kakvom je projektu riječ, budući da se očekuje QTipov novi album, moguće je da je suradnja povezana u tom smjeru.

Također, braća Lawrence su zaduženi za produkciju novog izdanja američkog reppera  Bishopa Nehrua – “You Stressin”. Kad smo već kod Amera, Disclosureovci su nedavno imali i svoje debut pojavljivanje na američkoj televiziji kod Jimmya Fallona, nakon što su rasprodali njujorški Terminal5 tri noći zaredom, a s njima je nastupio i dobitnik titule BBC Sound of 2014, Sam Smith, vokalist na pjesmi Latch.

Ako ste ljubitelj vinila, još uvijek stignete kupiti limitiranu ediciju singla January s Jamieom Woonom. Također, prije par dana izašao je novi, rekli bi totalno blesavi spot za pjesmu Grab her, a danas je objavljen i spot za novu verziju pjesme F for You s Mary J Blige.

Braći Lawrence želimo još puno uspjeha, a kod nas ih možete poslušati već ovog ljeta na Hideout festivalu, gdje će imati DJ set izdanje.

Comments are closed.