Carl Cox
Carl Cox

Kad se govori o Coxu, malo tko može naći pokoju lošu za čovjeka koji je već 20 godina samo na hrvatskom klupskom i festivalskom line upu, a koji vodi i jednu od najboljih i najposjećenijih večeri na Ibizi.

Nije ni čudo, kad Music is Revolution večer, odnosno njih 14, u Space tijekom sezone dovodi ali baš sve overground i underground zvijezde elektronske glazbe.

Tako će se Carlu, od 24. lipnja do 23. rujna, pridružiti i Ben Klock, Ben Sims, Cassy, Davide Squillace, DJ Sneak, Elio Riso, Gianni Callipari, Guti (Live), Adam Beyer, Argy, Luciano, Matthias Tanzmann, Mirko Loko, Nicole Moudaber, Sébastien Léger, The Martinez Brothers, tINI, Uto Karem, kao zadnji potvrđeni. No, prije njih već su se znali Fatboy Slim, Green Velvet, Guy J, Hector, Heidi, Masters At Work, MK, Monika Kruse, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber, Oliver Moon, Paco Osuna, Pan-Pot, Stefano Noferini, Steve Rachmad, i brojni drugi.

I najveći techno izvoz Slovenije, DJ Umek, u rujnu će održati label night svoje 1605 etikete, na terasi Spacea, a na kojoj će tjedan dana kasnije Josh Wink proslaviti 20 godina Ovuma.

Ipak, Cox ne bi bio gazda da i sam ne pripremi nešto posebno, pa će za otvorenje sezone održati maratonski 10erosatni set.

[quote_center]’Moram to napraviti, a gdje bolje nego u Spaceu. Zaronit ću duboko i ekipu povesti na putovanje kroz Techno i dalje. Bit će ovo nezaboravna atmosfera – bring it on!’, poručuje Cox[/quote_center]